به گزارش پایگاه خبری فاخر زنجان،حجتالاسلام علی یوسفی در نشست خبری با اصحاب رسانه ترویج فرهنگ غدیر را از جمله وظایف تبلیغات اسلامی اعلام و اظهار کرد: تبلیغ دین در همه ابعاد آن و تقویت پایههای آن مورد تاکید سازمان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان فعال کردن حلقههای میانی جامعه را در عرصه تبلیغ دین مورد تاکید قرار داد و گفت: تلاش تبلیغات دخیل کردن آحاد مردم در بخشهای مختلف از جمله فعالیتهای قرآن، هیئات مذهبی، ترویج فرهنگ اهل بیت و تبلیغ ائمه جماعت است.
وی سوق و هدایت نسل نو و جوان را از مهمترین وظایف تبلیغات اسلامی عنوان کرد و گفت: همگانی کردن برخی از رویدادها و مناسبتها مورد تاکید است که مثال آن همسطح کردن غدیر با محرم به لحاظ مردمی شدن برنامهها است.
یوسفی با تاکید بر جدی بودن مردمیسازی اقدامات تبلیغی و فرهنگی گفت: واقعیت این است که وظیفه نهادها بسترسازی و حمایت از مردم برای فعالیت گروههای مردمی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان تعداد فعالان تبلیغی فعال را در استان بالغ بر هزار نفر اعلام کرد و افزود: 40 نفر از این تعداد روحانی مستقر، 30 روحانی مرتبط با طرح هجرت و 300 مبلغ طرح امین از جمله این فعالان هستند.
وی تامین معیشت را از مشکلات روحانیون مساجد دانست و گفت: مساجد به لحاظ حجم کار نیاز به انتخاب امام جمعه تمام وقت دارد ولی چون معیشت امامان جمعه تامین نمیشود مجبور به انتخاب اشتغال دیگری هم میشوند لذا این اشتغال امور مسجد حتی تربیت و تقویت خود امام جماعت را تحت تاثیر قرار میگیرد و مشکل دیگر اختلاف سلیقه در بین نهادهای متولی در امور مساجد است.
یوسفی با تاکید بر اینکه شهرها از جمله زنجان مشکل کمبود نیروی روحانی ندارد، چرا که روحانی در مساجد و پایگاههای اجتماعی حضور دارند، ادامه داد: در بین شهرها طارم کمبود روحانی دارد، ضمن اینکه محرومیت روستاها به لحاظ نیرو هم محسوس است به طوری که با وجود دایر بودن خانه عالم و درخواست مردم برای حضور نیرو، مشکلات مانع جدی تحقق این مهم شده، لذا باید تلاش شود نیروی بومی برای روستاها تامین شود.
وی ادامه داد: تلاش میشود کمبود نیرو در روستاها طوری حل شود که یک نیرو پاسخگوی نیاز چند روستا باشد.
یوسفی با تاکید بر اینکه زنجان به لحاظ هویت بومی به ویژه در بین نسل نو که منجر به خودباوری شود مشکلاتی دارد که منجر به مهاجرت بخشی از جوانان میشود، تاکید کرد: در این رابطه باید نسبت به آگاهیبخشی و اطلاعرسانی در مورد داشتههای بومی اقدام شود پس باید بزرگان و سبقه شهر را به جوانان شناساند تا بتوان خودباوری ایجاد کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به احصای آسیبهای اجتماعی استان گفت: زنجان به لحاظ انحرافات دینی و فعالان این حوزه مشکل چندان حادی ندارد ولی در مورد آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد، طلاق و … مشکلاتی دارد که باید اقداماتی برای بهبود روند انجام شود.