به گزارش پایگاه خبری فاخر زنجان، روح اله صالحی اظهار داشت: از ابتدای تاسیس کمیته امداد، این نهاد، خدمات متنوعی را در حوزه بهداشت، درمان و بیمه ارائه کرده است.
وی افزود: یکی از خدمات ویژه این نهاد، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بوده که در این باره نیز فعالیت های متعددی صورت گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مددجویان دارای بیمارهای صعب العلاج کمیته امداد هم نیازمند و هم بیمار هستند، این نهاد در ابتدا تعریف بیماری صعبالعلاج را مشخص و اعلام کرد که بیماریهای پرهزینه و طولانی مدت، بیماری صعبالعلاج است.
صالحی گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۸۰ بیمار خاص و صعب العلاج و ۶۸۱ شخص دارای سوء تغذیه از خدمات کمیته امداد بهره مند هستند.
گفتنی است؛ کمک هزینه خرید انواع تجهیزات درمانی کپسول اکسیژن و دستگاه اکسیژنساز دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) و تجهیزات توانبخشی اعضای مصنوعی، عصا، تشک، تخت و دندانپزشکی از دیگر خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه بیماران خاص و صعبالعلاج است.
سال ۱۴۰۱ در موضوع بیماران صعبالعلاج، مجلس شورای اسلامی موضوع تشکیل صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج زیر نظر وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت را تصویب کرد تا خدماتی که بیمه پایه و تکمیلی پوشش نمیدهند را دربرگیرد. از همین رو برای تسهیل عضویت مددجویان مشمول در صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج، اقدامات لازم انجام شده است تا خدمات بهتری متناسب با ضوابط و مقررات دریافت کنند.
به جز ظرفیتهایی که دولت در سازمانهای بیمهگر برای کمک به این بیماران درنظر گرفته است، کمیته امداد امام خمینی (ره) به همراه شورای عالی بیمه، فرانشیز بستری مددجویان کمیته امداد را با نظام ارجاع رایگان و خدمات دارو و لوازم مصرفی سهم بیمار را در مراکز دولتی برای همه مددجویان کمیته امداد در تعهدات سازمان بیمه سلامت لحاظ کرده است.